Matematik

HJÆLP HASTER

27. januar 2015 af vivi2 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Har vedhæftet 2 opgaver hvor jeg virklig er helt på bar bund... Nogen herinde der kan hjælpe mig? :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2015 af mathon

Opgave 6
                            \small F(x)=\int \left ( \frac{2}{x}-4x^3 \right )dx


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. januar 2015 af mathon

Opgave 7

                            \small A_M=\int_{0}^{2}(g(x)-f(x))dx


Svar #3
27. januar 2015 af vivi2 (Slettet)

kan du evt. skrive noget forklarende tekst til hvad jeg skal gøre?


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. januar 2015 af SuneChr

# 3
Kravet kan virke uforstående for 3. års STX på A-niveau.


Skriv et svar til: HJÆLP HASTER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.