Matematik

hjælp HASTER definitionsmængden

27. april 2015 af Dian123 - Niveau: B-niveau

....for f(x)=(x^3)/(x+1))

...mit bud er R/{-1}, men jeg er langt fra sikker?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. april 2015 af SuneChr

Helt rigtigt. Nævneren ≠ 0
Skråstregen skal blot vende den anden vej:
R \ {- 1}


Svar #2
27. april 2015 af Dian123

Mange tak! Hvad med når det er et andengradspolynomium? f.eks. x^(3)-2*x^(2)-3*x+2


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. april 2015 af SuneChr

# 2  er et 3.gradspolynomium.
For dette gælder, at definitionsmængden = værdimængden = R  .
 


Skriv et svar til: hjælp HASTER definitionsmængden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.