Kemi

Fra mg/dL til g/L

28. juni 2015 af Hijsa - Niveau: 9. klasse

Hej,

Hvordan omregner jeg fx. 100 mg/dL til g/L?


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. juni 2015 af mathon

                             \frac{100\; mg}{dL}=\frac{0{,}1\; g}{0{,}1\; L}=1\; \frac{g}{L}


Brugbart svar (1)

Svar #2
28. juni 2015 af Arccossintan (Slettet)

Da milli betyder tusindedele, er:

 100 mg = \frac{100 mg}{1000}=0,1g

Deci betyder tiendedele, og derfor må du, hvis du har 0,1 g pr. dl, have 1 g pr. L da:

0,1*10=1


Skriv et svar til: Fra mg/dL til g/L

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.