IT

DOC.PDF / Adobe Acrobat Document

28. oktober 2015 af Capion1 - Niveau: A-niveau

Jeg har to DOC.PDF og vil gerne have de to gemt i samme Adobe Acorbat Document.
Vil være taknemlig for en anvisning på dette.


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2015 af nejvelda

Du skal gerne kunne fra word gemme som pdf.

1) Filer (venstre højne)

2. Gem som

3. I filtype vælge pdf

Det er i hvert fald sådan jeg plejer fra word 


Svar #2
28. oktober 2015 af Capion1

# 1 Det hjælper ikke ret meget.
Har to filer liggende, som skal i samme dokument, hvor man, i dokumentet, kan
blade, side 1, side 2 (af 2).


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. oktober 2015 af nejvelda

Ved ikke om jeg er helt med på, hvad du mener, men hvis du har flere dokumenter som du fil have til én pdf fil så kan du bruge ABBYY finereader.


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. oktober 2015 af Toonwire

Hvis du ønsker at sammensætte to eller flere .pdf dokumenter, kan jeg anbefale http://www.pdfmerge.com/

Opload blot dine ønskede filer og softwaren klarer resten :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. november 2015 af Therk

Hvis du bruger LaTeX er det nemt: Brug \includepdf[pages = -]{ditdokument} (uden filtype).

Eksempel:

\documentclass{article}
\usepackage{pdfpages}

\begin{document}
\includepdf[pages=-]{dokument1}
\uncludepdf[pages=-]{document2}
\end{document}
 

Alternativt med Ghostscript kan det nemt gøres med kommandoen:

gs -dBATCH -dNOPAUSE -q -sDEVICE=pdfwrite -dPDFSETTINGS=/prepress -sOutputFile=samlet.pdf dokument1.pdf dokument2.pdf

Sidst skal også nævnes Adobe Acrobat DC Pro, hvor det kan gøres på en brugerflade, men det er ikke gratis.


Skriv et svar til: DOC.PDF / Adobe Acrobat Document

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.