Matematik

højde trapez

24. november 2015 af shain - Niveau: 10. klasse
hej nogen der kan finde ud af denne opgave vedhæfet fil

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2015 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. november 2015 af PeterValberg

Beregn volumen af den mængde sand, der udgraves fra sejlrenden
[ LINK ]

Brug dette volumen til at bestemme højden af sandkeglen
[ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
24. november 2015 af shain

Dvs 3v/pi*r2=h?
Hvordan fik du billedet af opgaven på siden??

Brugbart svar (0)

Svar #4
24. november 2015 af Soeffi

#3 ... Hvordan fik du billedet af opgaven på siden??... 
Se evt. https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1626573.

#3 Dvs 3v/pi*r2=h?...
V = (1/3)·H·G = (1/3)·H·(π·R2) = (π/3)·H3 på grund af, at topvinklen er 90º og radius af grundfladen dermed er lig med højden.


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. november 2015 af PeterValberg

#3

Jeg kopierede billedets webadresse (URL) og brugte "Indsæt billede" knappen
i menulinjen over indtastningsfeltet

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #6
24. november 2015 af shain

Tak for jeres svar:)

Skriv et svar til: højde trapez

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.