Matematik

Andengradspolynomier hjæææææææææææææææææælp

01. december 2015 af miljoi - Niveau: B-niveau

Hjælp med dette :(

Vedhæftet fil: help.PNG

Svar #1
01. december 2015 af miljoi

Samt skal jeg bestemme regneforskriften for andengradspolynomiet


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. december 2015 af mathon

2)
          f(x)=y=a\cdot x\cdot (x+4)   gennem (-2,5)

                           5=a\cdot (-2)\cdot (-2+4)

                           5=-4a

                           a=-\frac{5}{4}

          f(x)=-\frac{5}{4}\cdot x\cdot (x+4)

          f(x)=-\frac{5}{4}\cdot (x^2+4x)

          f(x)=-\frac{5}{4}x^2-5x


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. december 2015 af PeterValberg

Vedr. spg. 1

Et andengradspolynomium y = ax2 + bx + c med rødderne r1 og r2 kan faktoriseres som:

y=a(x-r_1)(x-r_2)

Indsæt de givne rødder 2 og 7 og vælg to forskellige værdier for a og vupti,
du har to forskellige andengradspolynomier med rødderne 2 og 7 :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
01. december 2015 af miljoi

Hvordan skal jeg bestemme regneforskriften for andengradspolynomiet ???


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. december 2015 af PeterValberg

Det har Mathon svaret på i #2

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Andengradspolynomier hjæææææææææææææææææælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.