Matematik

Studenter eksamen 2014

21. januar 2016 af CBern (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, 
Jeg har et spørgsmål i sættet som lyder:

"Bestem de værdier af a, for hvilke bolden går midt gennem kurven, der er placeret i 3,05 meters højde 10 meter fra spilleren. "

Funktionen som er givet er:

y=-0,034 (1+a^2) x^2 +a x+2,1 

Håber i kan hjælpe.


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. januar 2016 af peter lind

Indsæt x=10 og y=3,05 i formlen. Det giver en ligning til bestemmelse af a


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. januar 2016 af Soeffi

#0.


Skriv et svar til: Studenter eksamen 2014

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.