Matematik

Hjælp til matematik A opgave

24. april 2016 af bonnielarsen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej er ikke helt sikker på hvordan opgave 2 og 7 skal løses i den uden hjælpemidler og er også usikker på opgave opgave 11 anden del af b og så c, samt opgave 12 og 14


Svar #1
24. april 2016 af bonnielarsen (Slettet)

Her er opgave sættet


Svar #2
24. april 2016 af bonnielarsen (Slettet)

..

Vedhæftet fil:MAtematik A.docx

Brugbart svar (0)

Svar #3
24. april 2016 af mathon

Opgave 2:

                   \frac{y}{x}=\frac{18}{3}=6

                   y=6x

                   x=\frac{y}{6}


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. april 2016 af mathon

Opgave 7:
                   Tangentens hældningskoefficient
                   er
                             \frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x}=2\cdot 5+3\cdot 2=10+6=16
                   Tangenten er den rette linje med hældningstal 16 gennem (2,5).


Skriv et svar til: Hjælp til matematik A opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.