Matematik

Skalarproduktet

25. august 2016 af Sarah45 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle, jeg undrer mig bare lidt over noget angående denne opgave, hvor jeg skal finde skalarproduktet for disse vektorer: b) \vec{a}=\binom{1}{-2} og \vec{b}=\binom{-4}{1} er det så okay at gøre således:

1*(-4) + (-2)*1 = -6??


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. august 2016 af mathon

        Ja


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. august 2016 af PeterValberg

Se eventuelt dette link:   [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Skalarproduktet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.