Matematik

afbildningsmatrice

03. december 2016 af Anonyminized (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Nogle der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2016 af peter lind

Brug at billede af 1. koordinaten er første søjle i afbildningsmatricen og billede af 2. koordinaten er 2. søjle


Svar #2
03. december 2016 af Anonyminized (Slettet)

Kan du uddybe? Jeg kan ikke lige komme videre. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. december 2016 af peter lind

f(a2) = f( (0,1) ) = 6a1 = 6(1,-1) = (6,-6) så 2. søjle er (6, -6)


Svar #4
03. december 2016 af Anonyminized (Slettet)

Så første.

f(a1) = f( (1,-1) ) = -8a2 = 8(0,1)=(0,-8) ?

Det giver ikke specielt meget mening. 


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. december 2016 af peter lind

Du skal finde f( (1, 0) ) idet (1, 0) er første basisvektor i standatkoordinatsystemet


Skriv et svar til: afbildningsmatrice

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.