Kemi

molarmasse

22. februar 2017 af C6991 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Beregn molarmassen af theobromin og anvend den til at bestemme stofmængden af theobromin i 5,00 g kakaobønner.

Er der en der kan hjælpe mig? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. februar 2017 af mathon

M(theobromin) = 180.164 g/mol           (Google)


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. februar 2017 af mathon

M(C7H8N4O2) = \{7,8,4,2\}\cdot \{12{.}011,1{.}008,14{.}007,15{.}999\}\; \tfrac{g}{mol}=180{,}167\; \tfrac{g}{mol}


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. februar 2017 af mathon

korrektion:
M(C7H8N4O2) = SU\! M\left (\{7,8,4,2\}* \{12{.}011,1{.}008,14{.}007,15{.}999\} \right )\; \tfrac{g}{mol}=180{,}167\; \tfrac{g}{mol}


Skriv et svar til: molarmasse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.