Matematik

Parametrisering

26. februar 2017 af deru (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hvordan ville jeg parametrisere følgende?:

\int _B\left(x^2y^2+x\right) d\mu\:\:hvor\:B\:=\:\left\{\left(x,y\right)\left|0\le x\le 2,\:-2\le y\le 0\right\right\}


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2017 af Therk

Den er lige ud ad landevejen, da B er et rektangel!

\int_B f(x,y) \, \mathrm d(x,y) = \int_0^2\int_{-2}^0 f(x,y)\, \mathrm dy\, \mathrm dx


Skriv et svar til: Parametrisering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.