Matematik

hjælp

27. februar 2017 af sssk1998 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej.

Er der nogen der kan hjælpe mig med at løse nogle opgaver, da jeg er gået i stå. Jeg skriver opgaverne til jer som besked hvis i vil hjælpe tak :). 

(Det er nogle opgaver fra en færdighedsregning)


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2017 af mathon

Skriv dem her i Forum.


Svar #2
27. februar 2017 af sssk1998 (Slettet)

Opgaverne er på denne her side: https://elev.xn--testogprver-ngb.dk/eksempel/matematik-eksempel2

Det er opgave 2,3,4,5,6,7,16,20

Tak for hjælpen.


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. februar 2017 af StoreNord

25. februar kl. 17:25  hjalp jeg dig med flere af opgaverne. Læser du slet ikke din indbakke?


Svar #4
28. februar 2017 af sssk1998 (Slettet)

Du hjalp mig med 1 opgave? Og forstod ikke din forklaring.


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. februar 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #6
28. februar 2017 af mathon

Beregn forskelsbeløbet i procent af netbutikprisen 1998 kr.


Svar #7
28. februar 2017 af sssk1998 (Slettet)

500/1998*100?


Brugbart svar (0)

Svar #8
28. februar 2017 af mathon

Ja.


Brugbart svar (0)

Svar #9
28. februar 2017 af mathon

                         


Brugbart svar (0)

Svar #10
28. februar 2017 af mathon

Til 4 personer bruges 3 dL mælk.

Til én person bruges 4 gange mindre.

Hvordan udregnes det?

Til 4 personer bruges 3 dL mælk.

Til én person bruges 3/4 dL    (3/4) eller (3 dL)·0,25 = 0,75 dL.


Brugbart svar (0)

Svar #11
28. februar 2017 af mathon

Til 250 g hvedemel bruges 4 æg.

til 1000 g hvedemel bruges?

til 2000 g hvedemel bruges?


Svar #12
01. marts 2017 af sssk1998 (Slettet)

 32?


Brugbart svar (0)

Svar #13
01. marts 2017 af mathon

Ja


Brugbart svar (0)

Svar #14
02. marts 2017 af mathon

4)
          20 min er en 1/3 time

          på 20 min løber Mads  \tfrac{1}{3 }\cdot(12\; km)=4 \; km

          på 10 min løber Mads                                2 \; km      

          på 50 (= 2·20+10) min løber Mads (2\cdot 4+2) \; km=10\; km


Svar #15
05. marts 2017 af sssk1998 (Slettet)

Kan du hjælpe mig med de andre også? Det vil være en stor hjælp.


Brugbart svar (0)

Svar #16
05. marts 2017 af StoreNord

5)

Mandler i posen til højre:     

                               60+\frac{60}{100} \cdot 20=60+12=72\; mandler

 72 mandler vejer                                                 300  gram

    1 mandler vejer                                                 \frac{300}{72}  gram

  60 mandler vejer              \frac{300}{72} \cdot 60                     = 250 gram    

Dette kaldes købmands-regning.


Brugbart svar (0)

Svar #17
05. marts 2017 af StoreNord

6)

2 brædder à 2 meter = 4 meter, som er stuens bredde.

På den lange led skal du bruge x brædde-bredder a 15 cm til at udgøre 600 cm. dvs

                     x·15=600            <=>      x = 600/15 = 40 brædder

Der skal ialt bruges:      2x40 brædder = 80 brædder.

Gulvets areal er                     4*6 = 24 m2.

                         1 m2 koster                                               350 kr

                       24 m2 koster           350*24               =     8400 kr

Det ku vi kalde en håndværker-regning.


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.