Matematik

vektorspørgsmål

26. marts 2017 af DunnoDre (Slettet) - Niveau: B-niveau

To vektorer:

\vec{a}=\binom{3t+20}{2} og \vec{b}=\binom{2}{-1}

Jeg skal bestemme de værdier for t hvor a og b har samme længde.. Hvordan.? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. marts 2017 af peter lind

Du udregner a2 og b2 og sætter a2 = b2


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. marts 2017 af mathon

                          \sqrt{(3t+20)^2+2^2}=\sqrt{2^2+(-1)^2}

                          (3t+20)^2+2^2=2^2+(-1)^2


Skriv et svar til: vektorspørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.