Kemi

Enzymkinetik

15. april 2017 af Uml (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Jeg har problemer med at komme frem til resultatet (1,8 M/min). Nogle, der vil hjælpe? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. april 2017 af Skaljeglavedinelektier

Det handler vel bare om at omregne enhederne.

30000 s-1 · 60 = 1800000 min-1

1μM = 0,000001 M

1800000=\frac{x}{0,000001}\Leftrightarrow x=\frac{9}{5}=1,8

Indsæt selv enhederne. 


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. april 2017 af mizo

Forkert. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. april 2017 af Skaljeglavedinelektier

Så tør jeg ikke give et bud på, hvordan det skal løses. 


Skriv et svar til: Enzymkinetik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.