Matematik

Gerne god forklaring på lavere niveau (opg om to funktioner (på papir)

08. maj kl. 20:52 af SkolleNørd - Niveau: B-niveau

Hej 
Er der nogle, der kan hjælpe med at forklare disse to opgaver, da jeg skal have ddet forfrisket mht funktioner i funkioner?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. maj kl. 21:11 af jl9


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. maj kl. 21:13 af jl9

f(1) kan du bestemme ved at indsætte x=1 i forskiften for f(x) som opgivet.

g(f(1)) kan du bestemme ved at aflæse y-værdien på grafen, der hvor x er lig værdien af f(1)


Svar #3
09. maj kl. 20:33 af SkolleNørd

#2
f(1) kan du bestemme ved at indsætte x=1 i forskiften for f(x) som opgivet.

g(f(1)) kan du bestemme ved at aflæse y-værdien på grafen, der hvor x er lig værdien af f(1)


Så begge svar er 6 når man lytter til din forklaring.

Brugbart svar (0)

Svar #4
09. maj kl. 20:36 af jl9

f(1) = 6, korrekt.

g(f(1)) = g(6) ≠ 6, ikke korrekt. Aflæs på grafen for g.


Svar #5
09. maj kl. 20:44 af SkolleNørd

#4
f(1) = 6, korrekt.

g(f(1)) = g(6) ? 6, ikke korrekt. Aflæs på grafen for g.
Forstår det ikke, kan du evt tegne på grafen og forklare? (Mere visuelt for så forstår jeg det nok)?

Brugbart svar (0)

Svar #6
09. maj kl. 20:48 af jl9

Start i 0,0

Gå 6 ud til højre langs x-aksen

Gå lodret op til grafen

Gå i en ret linje til venstre til y-aksen. Aflæs y-værdien her


Skriv et svar til: Gerne god forklaring på lavere niveau (opg om to funktioner (på papir)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.