Matematik

Finansregning

16. juni 2017 af adusiat - Niveau: C-niveau
Hun sætter 500 kr ind pr år, til en rente på 4%

Hvordan beregnes det?

Og hvor meget skulle hun sætte ind på kontoen pr år, for at få ca. 8191,86?

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. juni 2017 af mathon

Brug opsparingsannuiteten:
                                                 A_n=y\cdot \frac{(1+r)^n-1}{r}
og

                                                 y=\frac{{}A_n\cdot r}{(1+r)^n-1}


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. juni 2017 af mathon

"…hvor meget skulle hun sætte ind på kontoen pr år, for at få ca. 8191,86?"

…afhænger af antal indbetalinger.


Skriv et svar til: Finansregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.