Matematik

nulpunkt + integral

27. juli 2017 af keyshi (Slettet) - Niveau: B-niveau

Se vedhæftet fil 

Vedhæftet fil: mat opg2.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. juli 2017 af Eksperimentalfysikeren

Ja. Hvis du tegner grafen i en målestok, hvor du kan se alle nulpunkterne, kan du også se, hvilke grænser integralet skal have.


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. juli 2017 af janhaa

f = 0

x^2(x+6)=0\\ x=0\\ x=-6

areal:

A = \int_a^b(x^3+6x^2)\,dx=\frac{x^4}{4}+2x^3|_a^b


Skriv et svar til: nulpunkt + integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.