Matematik

Parentes eller ej?

29. august 2017 af Emilie211 - Niveau: C-niveau

Jeg har et spørgsmål angående parenteser... Skal man benytte disse når man regner med funktioner?


Altså eksempelvis, hvis jeg har funktionen: F(x)=-x^2+2x+1, og så vil indsætte x=2. Siger man så:

F(2)=(2)^2+2x+1 = 4

Eller:

F(2)=2^2+2x+1 = 1

På forhånd tak for svar! ;) 


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. august 2017 af fosfor

F(2) = -2^2 + 2*2 + 1 =1


Skriv et svar til: Parentes eller ej?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.