Matematik

Sammenhæng mellem 2 variable

24. september 2017 af sctknud - Niveau: C-niveau

Sammenhængen mellem to variable xog y er ligefrem proportional med proportionalitetsfaktoren 1,5.. Her skal jeg tegne en graf, der viser sammenhængen mellem de to variable x og y . 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2017 af swpply (Slettet)

At x og y er ligerem proportionalle betyder 

y = ax

hvor a beævnes proportionalitetsfaktoren imellem x og y. Du oplyses ydeligere at proportionalitetsfaktoren er 1.5, dvs a = 1.5, hvorfor

y = 1.5\cdot x

Du skal altså tegne en retlinje der skære y-aksen i punktet (0,0) og har hældningen 1.5.


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. september 2017 af StoreNord

f(x)=1,5x


Svar #3
24. september 2017 af sctknud

Nårh, nu fårstår jeg! Mange tak


Skriv et svar til: Sammenhæng mellem 2 variable

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.