Matematik

hjæææælp

07. maj 2018 af mastni (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogle der kan hjælpe mig?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. maj 2018 af marc4966

Bare få nspire til at solve det med hensyn til funktionen


Svar #2
07. maj 2018 af mastni (Slettet)

Problemet er bare, at det er unden hjælpemidler 


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. maj 2018 af Anders521

Den første del af opgaven skal du beregne kloens vægt K, når krabbens vægt M er på forhånd givet. Den anden del skal du bestemme M når K er på forhånd givet.


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. maj 2018 af OliverHviid

Jeg tror ikke, at opgave 9 i et opgavesæt er uden hjælpemidler...???


Svar #5
07. maj 2018 af mastni (Slettet)

Hov, det er min fejl, men hvordan kan man lave det i Nspire


Brugbart svar (0)

Svar #6
07. maj 2018 af AMelev


Da Nspire ikke kan kende forskel på små og store bogstaver kan det være en fidus at omdøbe variablene til "standard".

x = M = krabbens vægt/mg
f(x) = K = Kloens vægt/mg

f(x):= 0.036·x^1.356
Kloens vægt, når krabbens vægt er 400 mg, dvs. f(400)

Krabbens værgt, når kloens vægt er 53 mg, dvs. f(x) = 53
solve(f(x)=53,x)


Skriv et svar til: hjæææælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.