Matematik

Heat capacity

17. februar 2020 af hellokitty3 - Niveau: A-niveau

Nogen der kan hjælpe mig med denne opgave vands specific heat capacity er 4,184

Vedhæftet fil: Unavngivet.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. februar 2020 af janhaa

c=\frac{Q}{m*\Delta T}\\ \\ \Delta T=\frac{Q}{m*c}=\frac{4,99*10^5}{2830*4,184}\,^oC=42,1\,^oC\\ \\ 100-T=42,1\\ T=57,9\,(^oC)


Svar #2
17. februar 2020 af hellokitty3

tak :)


Skriv et svar til: Heat capacity

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.