Matematik

Hjælp til matematik A opgave

16. marts 2020 af flottelise - Niveau: A-niveau

Jeg har defineret de to grafer men  det driller mig en hel del.

Please hjælp


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. marts 2020 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #2
16. marts 2020 af peter lind

a) Brug formel 172 side 28 i din formelsamling på funktionen g(x)

b) Brug samme formel på f(x) og træk resultatet fra a) fra


Brugbart svar (1)

Svar #3
16. marts 2020 af ringstedLC

a) Skålen indeholder volumet:

\begin{align*} V_s &= \pi \cdot \int_{0.5}^{6.5}\left (g(x) \right )^2\,dx \end{align*}

b) Leret har volumet:

\begin{align*} V_l &= \pi \cdot \int_{0}^{6.5}\left (f(x) \right )^2\,dx-V_s \end{align*}


Svar #4
16. marts 2020 af flottelise

Ok mange tak

Skriv et svar til: Hjælp til matematik A opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.