Matematik

SANDSYNLIGHEDSREGNING -HASTER!!

08. november 2021 af STE02 - Niveau: A-niveau

Kan nogle hjælpe med nedenstående opgave - det er uden hjælpemidler og det haster!

Tak på forhånd!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2021 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. november 2021 af peter lind

P(10<X<14) = F(14)-F(10)

F(14) er integralet ovenfor. F(10) er middelværdien.


Svar #3
08. november 2021 af STE02

så svaret er F(14)-F(10) = 0,997-10=-9,003?


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. november 2021 af peter lind

F(10) er fordelingfunktionens værdi af middelværdien)  F(X) ≤ 1


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. november 2021 af janhaa

N(10, 2)

P(10 < X 14) = G(2) - G(0) = 0,9772 - 0,5 = 0,477


Skriv et svar til: SANDSYNLIGHEDSREGNING -HASTER!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.