Matematik

SANDSYNLIGHEDSREGNING - HASTER!!

08. november 2021 af STE02 - Niveau: A-niveau

Kan nogle hjælpe med nedenstående opgave - det er uden hjælpemidler og det haster!

Tak på forhånd!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2021 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. november 2021 af peter lind

middelværdien er n*p og σ2 = n*p(1-p)


Svar #3
08. november 2021 af STE02

hvad er p og hvordan bestemmes den?


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. november 2021 af jl9

P for probability (sandsynlighed)


Brugbart svar (1)

Svar #5
08. november 2021 af peter lind

Det lyder helt usandsynligt at du er viderekommende/universitetsstuderende. Få det rettet.

60 = n,  p=0,7 står i opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #6
09. november 2021 af janhaa

#3

hvad er p og hvordan bestemmes den?

a)

P(\mu-\sigma <x <\mu+\sigma)=0,683


Skriv et svar til: SANDSYNLIGHEDSREGNING - HASTER!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.