Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Hvorfor er TR's toppunkt = -1 elasticitet

08. januar 2022 af Nohrs - Niveau: Universitet/Videregående

Hej,

Jeg sidder og læser op til virksomhedsøkonomi, og kan ikke finde sammenhængen mellem TRs toppunkt og priselasticitien -1. 

Er der nogen der kan hjælpe mig med at forstå, det matematiske ved at TRs toppunkt altid er = E = -1.

Tak på forhånd.


Skriv et svar til: Hvorfor er TR's toppunkt = -1 elasticitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.