Matematik

Valutaomregning

29. marts 2022 af siramrder - Niveau: B-niveau

Jeg prøver at regne ud hvor meget 20.000 francs i 1880 ville være værd i dag. Jeg har på internettet læst, at 100 francs dengang ville svare til 1963 amerikanske dollars i dag, men hvor meget ville 20.000 francs så være værd i danske kroner i dag?

Tak på forhånd:) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. marts 2022 af mathon

Du må søg den aktuelle kurs på 100 US-dollars.


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. marts 2022 af mathon

\begin{array}{lllllll} \textup{aktuelle v\ae rdi:}\\& \frac{\frac{20000}{100}\cdot(1963)}{100}\cdot (\textup{nuv\ae rende dollarkurs}) \end{array}


Skriv et svar til: Valutaomregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.