Kemi

Hvad gør jeg forkert?

15. maj 2022 af gringos - Niveau: B-niveau

Jeg kan ikke løse den her opgave, jeg får HCO3 til 29.01 , jeg har brugt Henderson Hasselbach ligningen. 

7.41= 6.08 + log (HCO_3)/(0.23*5.9)

Får jeg til til 29.01 mM , men det er jf. opgaven forkert :( 

Vedhæftet fil: ph henderson.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. maj 2022 af Omar95 (Slettet)

Hvordan har du fået 0,23 * 5,9 (koncentration af syren)?

Brugbart svar (0)

Svar #2
15. maj 2022 af Omar95 (Slettet)

Jeg fandt ud af hvor det kom fra...

α = 0,23 (totalkonc. af CO2 i mmol/l, pCO2=1kPa)

Svaret er:


Skriv et svar til: Hvad gør jeg forkert?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.