Matematik

Konfidensinterval/stikprøvestørrelsen n problem, HJÆLP

17. december 2023 af Keblow - Niveau: A-niveau

Hej,

Jeg forbereder mig på min mundtlige eksamen og der er ET spørgsmål jeg ikke forstår... Det drejer sig om følgende (vedhæftet). 

Hjælp en desperat

Vedhæftet fil: math.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. december 2023 af Anders521

#0 

Du har at 

                     \begin{align*} B &\geq z_{1-\frac{\alpha}{2}}\cdot \sqrt{\frac{\widehat{p}(1-\widehat{p})}{n}} \\ \sqrt{n}& \geq \frac{1}{B} \cdot\Big(z_{1-\frac{\alpha}{2}} \cdot \sqrt{\widehat{p}(1-\widehat{p}} \Big) \\ n& \geq\frac{ \big(z_{1-\frac{\alpha}{2}} \big)^2\cdot\widehat{p}(1-\widehat{p}) }{B^2} \end{align*}


Skriv et svar til: Konfidensinterval/stikprøvestørrelsen n problem, HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.