Matematik

fodbold

18. december 2023 af shain - Niveau: 9. klasse
Det handler om spilletid for fodboldspillere i en fodboldkamp.

15) Beregn hvor mange minutter, de 2 udskiftere har spillet.

5/8 af spilletiden været 5 spillere

kan jeg stille det op sådan


5*280/8= 175 min

280 min - 175 min= 105 min?
De 2 spillere har spillet 105 min?





Brugbart svar (0)

Svar #1
18. december 2023 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. december 2023 af mathon

\small \begin{array}{lllllll}\textbf{15)}\\ &\textup{De to udskiftnings-}\\&\textup{spillere har spillet:}\\&&\frac{3}{8}\cdot \left ( 40\;\mathrm{min} \right )=3\cdot \left (\frac{40}{8}\;\mathrm{min} \right )=3\cdot \left (5\;\mathrm{min} \right )=15\;\mathrm{min} \end{}


Svar #3
18. december 2023 af shain

Det var helt hen i vejret, det jeg har lavet mange tak.

Skriv et svar til: fodbold

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.