Matematik

Vektorer

11. marts kl. 22:22 af ss15 - Niveau: B-niveau

Hej,

er der nogen, som kan hjælpe med b?

tak på forhånd 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. marts kl. 22:25 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. marts kl. 22:52 af AMelev

a) Indsæt 4 på t's plads i vektorkoordinaterne og benyt FS (52) side 11.

b) Benyt FS (60) og (58) side 12.
Løs ligningen mht. t.


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. marts kl. 22:57 af ringstedLC

\begin{align*}\textbf{a)}\\ &&\cos(v) &= \frac{\vec{a}\cdot \vec{b}}{|\vec{a}|\cdot |\vec{b}| } &&\textup{formel (52)} \\ \textbf{b)} \\ &\vec{a}\parallel\vec{b} &\Leftrightarrow 0 &= \textup{det}\bigl(\vec{a},\vec{b}\bigr) &&\textup{formel (60) og evt. formel (58)} \\ &&0 &= (t-1)\cdot t-2\cdot 3 \\&&t &=\left\{\begin{matrix} ...\\... \end{matrix}\right. \end{align*}


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.