Matematik

Areal mellem to grafer

01. maj kl. 14:41 af Kermitt - Niveau: B-niveau

har brug for hjælp til denne det skal være uden hjælpe midler:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. maj kl. 14:44 af ringstedLC


Svar #2
01. maj kl. 14:47 af Kermitt

kan se du har besvaret spørgsmålet men ikke hvad:(


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. maj kl. 14:54 af ringstedLC

Der mangler et spørgsmål, men såvidt jeg husker skal man bestemme arealet af M:

\begin{align*} A_M &= \biggl|\int_{0}^{2}\!f(x)\,\mathrm{d} x\biggr|+\biggl|\int_{0}^{2}\!g(x)\,\mathrm{d}x\biggr| \\ A_M &= \biggl|F(2)-F(0)\biggr|+\biggl|G(2)-G(0)\biggr|=... \end{align*}


Svar #4
01. maj kl. 14:55 af Kermitt

Nå ok har kun fået dette spørgsmål. Men tak for hjælpen

Svar #5
01. maj kl. 14:57 af Kermitt

Jeg ved jo ikke hvad f(x) og g(x) er hvordan finder man ud af det?

Brugbart svar (0)

Svar #6
01. maj kl. 15:05 af ringstedLC

Træk de oplysniger du skal bruge ud af tabellen og se at forskrifterne ikke behøves.


Svar #7
01. maj kl. 15:55 af Kermitt

Kan det passe at det giver 128

Brugbart svar (0)

Svar #8
01. maj kl. 15:59 af ringstedLC

Ja.


Svar #9
01. maj kl. 16:00 af Kermitt

Tak for hjælpen:)

Skriv et svar til: Areal mellem to grafer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.