Studierabat

Billigste indboforsikring til studerende?

13. februar 2012 af christian0710 (Slettet)

Hej, Hvis nu man er studerende, bor i lille lejlighed og har under 100.000kr af værdigenstande. Hvad er så den billigste indboforsikring der dækker det hele, såfremt der kom indbrud eller deropstod ildebrand?

Mvh
Christian


Brugbart svar (2)

Svar #1
26. februar 2012 af Kasper73

Bare nysgerrig, hvad studerer du? Det kunne være der var en fagforening, som måske havde en aftale med et underforsikringsselskab (fx under Codan, Tryg o.a.) der kunne lave små priser. Jeg er medlem af en fagforening på studerendes vilkår, så det koster vel i omegnen af 400 om året i kontingent og så giver jeg 910,- om året for indbo "familieforsikring", og så mener jeg der var en meget lav selvrisiko, vis uheldet var ude. Har ikke papirerne i nærheden og kan ikke huske det præcist.... og så var cyklen også dækket op til 12.500,- for samme selvrisiko.... det synes jeg var meget vigtigt, som studerende at den var incl. og ikke skulle købes ekstra til...!


Brugbart svar (1)

Svar #2
25. september 2012 af Erzael (Slettet)

Halløjsa!

Som studerende er det vigtigt at få en god og billig indboforsikring, da man tit (ligesom jeg selv) ikke har mange penge at lege med, og derfor gerne vil putte dem man nu engang har, i det rette selskab fra starten af. Derfor kan jeg anbefale dig at tage et nærmere kig på følgende hjemmeside:

http://flytte-hjemmefra-guide.dk/penge/indboforsikring-til-unge-studerende


Brugbart svar (2)

Svar #3
08. januar 2013 af molius (Slettet)

Hejsa. Vil lige gøre opmærksom på at udeboende "børn" til og med det 21. år er dækket af deres forældres indbosforsikring, såfremt de bor alene :)

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. august 2013 af mkjensen007 (Slettet)

Hej,

Vil blot oplyse jer om at ejer- og andelslejligheder som regel vil være brandforsikret igennem ejer/andelsforeningen. I de fleste tilfælde håndteres forsikringerne af administrator og/eller bestyrelsen. Det gælder også lejeboliger. Indboforsikringen dækker jeres ejendele.


Skriv et svar til: Billigste indboforsikring til studerende?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.