Matematik

HELP! En lille matematik opg (1.g b-niveau)

12. marts 2012 af lulurouge (Slettet) - Niveau: B-niveau

I en trekant ABC er a=6,7 A=56 grader og B=43 grader

a) bestem c samt arealet af trekanten
b) bestem længden af medianen

   

Brugbart svar (1)

Svar #1
12. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

Man kender alle tre vinkler, når man kender to af vinklerne. bestem siden c ved hjælp af sinusrelationerne.

b) Hvilken median skal bestemmes? Da alle tre sider kan bestemmes, kan man benytte formlerne for medianernes længder udtrykt ved siderne alene.


Skriv et svar til: HELP! En lille matematik opg (1.g b-niveau)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.