Matematik

hvad kaldes 9 i f(3)=9

07. april 2012 af vedikkerigtig (Slettet)

Hej

er det ikke på funktionværdien for x=3..?


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. april 2012 af Andersen11 (Slettet)


Svar #2
08. april 2012 af vedikkerigtig (Slettet)

Ups... 

Jeg er kommet til at oprette den samme tråd to gange


Skriv et svar til: hvad kaldes 9 i f(3)=9

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.