Matematik

Hvor mange cl til l?

29. maj 2013 af Kristinatina (Slettet)

Hej alle sammen. jeg sidder her i skolen og kan ikke rigtig få svar på 

* 9.9 liter hvor meget er det i cl?? :o

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. maj 2013 af Moderatoren

1 cl = 0,01 liter


Svar #2
29. maj 2013 af Kristinatina (Slettet)

Tak men leder stadig efter svaret,. :D

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. maj 2013 af Moderatoren

Hvad skal du gange 0,01 med for at få 1?


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. maj 2013 af Moderatoren

Det er det du skal gange 9,9 liter med for at finde det i cl


Svar #5
29. maj 2013 af Kristinatina (Slettet)

Tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #6
29. maj 2013 af Moderatoren

Det var så lidt:)


Svar #7
29. maj 2013 af Kristinatina (Slettet)

:)

 


Brugbart svar (0)

Svar #8
29. maj 2013 af PeterValberg

1 l = 100 cl    (centi er hundrededele - 1/100)

derfor

9,9 l = 990 cl

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Hvor mange cl til l?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.