Studievalg og videregående studie

Forfatter skolen

13. oktober 2013 af 123dolly (Slettet)

Hej alle sammen. Jeg er en 15 årig, der godt kunne tænke mig at udanne mig som forfatter på forfatterskolen. Jeg ville bare spørge om der var nogle alderskrav, eller faglige krav??


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. oktober 2013 af RachaelN (Slettet)

Adgangskravene fremgår af følgende hjemmeside: http://www.forfatterskolen.dk/ansoegning. Du kan også søge på ug.dk: http://www.ug.dk/uddannelser/kunstneriskeuddannelser/filmogteateruddannelser/forfatter.aspx#fold3.

Jeg vil dog anbefale - i og med at du er så ung - at du får arbejdet mere med dine færdigheder og kompetencer, får mere blod på tanden og får læst mere litteratur. I øvrigt tvivler jeg på, at man bliver optaget, hvis man ikke har styr på sammensatte substantiver. (forfatterskolen er et ord) Men vi kan jo alle lave trykfejl. 

Mange af dem, jeg kender, som har søgt og fået afslag eller er kommet ind har haft flere års erfaring som skribent af en eller anden art, og de er absolut passionerede omkring det. Ydermere skriver de for andre magasiner, forlag o.lign.


Brugbart svar (1)

Svar #2
13. november 2013 af bummelumbumbum

Der er vist ingen adgangskrav, men det er meget svært at komme ind. Jeg vil anbefale, at du tog en sproglig/humanistisk stx, og prøv at skrive mange noveller/essays/læserbreve i din fritid. Så kan du ansøge efter gymnasiet.


Skriv et svar til: Forfatter skolen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.