Fysik

Opgave med foton Fysik C

19. november 2013 af Fayson (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvis bølge A har en større bølgelængde end bølge B, hvad gælder der så om

deres til­hørende fotonenergier? Kan du formulere en regel? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2013 af mathon

                    Efoton • λ = k        fotonenergien og bølgelængden er omvendt proportionale

                     EA • λA = EB • λB

  hvis   
                    λA > λB         
  er      
                    EA < EB    

.................

k = h•c = 1239,84 eV·nm


Svar #2
19. november 2013 af Fayson (Slettet)

Tak har fundet ud af det nu :-)

Skriv et svar til: Opgave med foton Fysik C

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.