Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

HJÆLP - til emne

30. september 2008 af Laura-k (Slettet)

Hej alle sammen!!!

Ved godt alle andre opretter lignende emner/indlæg som dette men jeg har virkelig brug for jeres hjælp! jeg har søgt og søgt og er bare ikke kommet frem til noget konkret endnu.

Jeg har overvejet at tage fagkomibinationen Engelsk og dansk. Evt der ville jeg se på hvordan to forfattere er blevet inspireret af hinanden. Nogle der kender nogle forfattere hvor man rent stilistisk kan se det? (med engelsk OG dansk som hovedfag self)

eller også ville jeg bare følge et bestemt tema/emne i to historier og sammenligne dem. Nogle forslag?

Ellers overvejede jeg fagkombinationen Engelsk og Samf.

Har ville jeg gerne have noget med sociologi eller integration og indvandring ind i billedet. Med Engelsk som hovedfag kun. Så derfor ville jeg tage udgangspunkt i en roman og så bruge nogle samfundsfaglige begreber inden for de to emner jeg nævnte før. Nogle ideer til engelske bøger?

Håber virkelig nogle vil hjælpe mig!!! ved godt der er mange der spørge om det samme herinde. Men PLEASE!


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2008 af Truly (Slettet)

 Jeg har samme problem! Jeg havde en ret god idé men så fik jeg liiige at vide i går at jeg ikke kunne bruge den. Så måtte jeg jo finde på en ny idé

så viser det sig at den ene lærer er på kursus indtil mandag, og den anden vil ikke skrive under fordi jeg lige har fundet på emnet.

hvad sker der hvis man ikke afleverer?


Svar #2
30. september 2008 af Laura-k (Slettet)

uha altså så kan du jo ikke komme videre går jeg ud fra. det SKAL jo afleveres den dag og sådan er det jo... Så får du vel ik lov til at gå ud af tredje g i princippet? eller også må du ned og lave en aftale med kontoret går jeg ud fra? fortælle at du ikke kan få underskrifter...


Skriv et svar til: HJÆLP - til emne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.