Fysik

Fysik-

24. oktober 2004 af Jakob17 (Slettet)
Hvordan udregner jeg det absolutte brydningsindeks for lys i hhv. acryl og luft:

n_luft = c_vacuum / v_luft

n_acryl = c_vacuum / v-acryl

n_luft,acryl = v-acryl / v_luft

Jeg kan bare hverken slå c-vacuum eller nogle af c-værdierne op i min databog. Håber en eller anden kan finde værdierne, så jeg kan finde de teoretiske værdier til min rapport til på mange. På forhånd tusinde tak!

Svar #1
24. oktober 2004 af Jakob17 (Slettet)

Opdatér.

Brugbart svar (0)

Svar #2
06. oktober 2016 af apricotx

c_vakuum er lysets hastighed i vakuum, så den kan du bestemt slå op. Men du må have flere oplysninger: Har du lavet målinger og tegnet grafer? Over hvad? 

Og lagde først nu mærke til, indlægget er 12 år gammelt...


Skriv et svar til: Fysik-

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.