Matematik

Eksamen HFE082-MAB (29. August 2008)

08. maj 2009 af miszczuk (Slettet)

Hejsa.

Der er vel ikk en som ligger inde med løsningerne til alle opgaverne til ovenstående eksamensæt??

På forhånd tusind tak


Brugbart svar (3)

Svar #2
08. maj 2009 af 2803Freja (Slettet)

Den har jeg lige lavet, så her er alle de RIGTIGE svar.

1. x = 4

2. 14 = antal indbyggere i 2000, 1,023 = årlig vækst på 2,3 %

3. f '(0) = 23

4. TP: (2,-1)

5. f '(-2) = 2,5   f '(x) = 0 medfører at x = -1 og x = 3

6. a = 2,767 b = 0,000248  f(130) = 175,3 kg  Når bringemål stiger 10% så stiger vægt med 30,2%

7. Længden af AB = 274,1

8. f(x) = 3000x + 8000

9. Halveringstid = 15,4 sek.  5 henfald i sek. efter 75,3 sek. Samlet henfald på 10 sek. = 1192

10. Areal = 1.132.700 km2

11. a) f '(x) = x2-8x+12 nulp. i x = 2 og x = 6

b) Ingen tangent med hældning på -5

c) Areal = 36

12a. f(4) = 53,9 cm  35 cm lang er den 2 år gammel

f '(5) = 7,39 svarende til væksten når den er 5 år gammel

12b. a = 0,991  b = 20  Temp. efter 4 timer = 7,280C


Skriv et svar til: Eksamen HFE082-MAB (29. August 2008)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.