Engelsk

Hjælp til bedømmelse af skriftlig engelsk eksamen

20. juni 2009 af Sambo123 (Slettet)

Hej

Jeg har netop fået karakteren for min skriftlige engelsk eksamen på B-niveau, og da jeg er meget uforstående overfor den givne karakter, ville jeg meget gerne hvis der var nogen som ville give jeres mening om den.

Det er et essay.

På forhånd mange tak for hjælpen.


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. juni 2009 af sHastrup (Slettet)

Det undrer mig ikke, hvis du har fået 4. Jeg tror ikke, at jeg læste bare én sætning, der var korrekt konstrueret. Men jeg har ikke styr på essay-genren (tror kun jeg har skrevet ét essay i gymnasiet), men det virker som om det bare er et langt referat. Skal man ikke inddrage citater og analysere sproget eller er det bare i 'papers', man gør det?

Hvad fik du for den?


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. juni 2009 af MortenJU (Slettet)

kan i ogsp lige se på min skriftlige eng. eksamen på B-niveau


Svar #3
20. juni 2009 af Sambo123 (Slettet)

Jeg havde været meget glad for et 4-tal, men cencor som rettede denne opgave mente den ikke var til bestået , så fik 00 i den, hvilket jeg ikke forstår, eftersom jeg, som du selv siger, i det mindste har det referende med, mener også selv jeg har noget analyserende med, men 00 synes jeg ikke opgaven er til..

Men mange tak for din mening.


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. juni 2009 af sHastrup (Slettet)

Jeg ved ikke om opgaven skal have 00 eller andet. Jeg aner ikke hvordan stile bedømmes. Er det A-niveau? Jeg er dog sikker på, at din grammatik og konstruktion af sætninger trækker en del ned. Jeg ved ikke om du selv kan se dem, men der er rigtig mange fejl.


Svar #5
20. juni 2009 af Sambo123 (Slettet)

Nej det er B-niveau.. Men selvom der er fejl, burde det vel stadig ikke kunne være 00.. I mit hovede så er karakteren 00, hvis man stort set bare har skrevet sit navn og et referat.. Men tak for din mening :)


Brugbart svar (0)

Svar #6
20. juni 2009 af Frazer (Slettet)

Hej Sambo :) jeg er godt nok ked af at høre du hasr fået 00. Det lyder til at være en stræng cencor du havde haft. Du øsnkes held og lykke alligevel :)


Brugbart svar (0)

Svar #7
21. juni 2009 af exatb

Den første side er rimelig med en del fejl, men resten er temmelig usammenhængende, så det er nok derfor den ikke er bestået. Jeg har prøvet at rette noget af det..


Brugbart svar (0)

Svar #8
21. juni 2009 af exatb

Her


Svar #9
21. juni 2009 af Sambo123 (Slettet)

Men i forhold til der er stillet direkte spørgsmål som hedder:

- A characterization of the narrator

- The relationship between the narrator and Celia

- The narrator's error of judgement

- The significance of time and place

så mener jeg ikke at teksten er usammenhængende, da jeg jo har haft nogen klare retningslinjer for hvordan opgaven skulle formes..

Men mener du "neard", at opgaven er til et 00?


Brugbart svar (0)

Svar #10
21. juni 2009 af Occulta (Slettet)

Husk også at delprøve 1 har lidt at sige - og den kan vi ikke bedømme her. Umiddelbart ville jeg nok sige, at din stil ligger lige på den hårfine grænse mellem bestået og ikke-bestået, og her ville Delprøve 1 gøre hele forskellen - altså trække op eller ned.

Hvad angår de punkter, man skal inkludere i sin analyse, er de jo IKKE en disposition for essayet. Man skal have alle punkterne med - men man skal skrive sin analyse på en logisk sammenhængende måde.


Brugbart svar (0)

Svar #11
21. juni 2009 af exatb

Jeg har ikke læst den oprindelige tekst, så jeg ved ikke hvor godt det er beskrevet. Når jeg skriver det er usammenhængende tænker jeg kun på det sproglige indhold. Mange sætninger må jeg læse adskillige gange for at få mening i dem. Hvis den der læser det ikke kan forstå hvad der står, er den så bestået? Jeg tvivler.Meget af det er ikke til at rette i; det må simpelthen skrives om. Det er meget fordansket engelsk. Hvis du har lavet en perfekt delprøve 1, kan man overveje  to tallet, men mon det er tilfældet? Jeg tror det er ok med nul, men jeg er ikke ekspert i at vurdere stile, jeg har også lige været til prøve på B niveau. Men hvis du føler dig overbevist om at den er bestået er der muligheder for at klage over karakteren. 


Skriv et svar til: Hjælp til bedømmelse af skriftlig engelsk eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.