Kemi

Kemiske ligevægte og ligevægtskonstanter.

04. januar 2010 af rie123 (Slettet)

reversible reaktion: N2O4(g) <--> 2NO2(g)
I en ligevægtsblanding med temperaturen 400 K er [N2O4] = 0,00219 M og [NO2] = 0,0565 M.
Beregn ligevægtskonstanten.
I en anden beholder er [N2O4] = 0,00438 M og [NO2] = 0,113 M.
Hvilken reaktion sker, når systemet søger med ligevægt?

Jeg er virkelig på spanden, så det ville være rigtig dejligt hvis I kunne hjælpe.. Bare lidt clues, hvis i ikke orker at hjælpe til bunden, for jeg har ingen ide...

På forhånd tusinde tak !


Skriv et svar til: Kemiske ligevægte og ligevægtskonstanter.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.