Matematik

Eksmanens spm årgang 2008 agust mat-c

13. marts 2010 af Gidik (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg står med en eksamens opg som jeg er meget forvirret over håber i vil hjælpe mig da jeg skal afl det på mandag så vil meget gerne have  svare ind mandagen takker påforhånd..  : -)

spm: Sortereret efter  størrelse er ordlængderne af de første 25 ord i en Harry Potter-bog:

2,2,2,2,2,3,3,3,3,3,4,4,4,4,4,5,5,6,6,6,7,7,7,7,14

summet som jeg har lagt sammen er = 115

spm 1a Bestem median og middeltal for ordlængderne  af disse 25 ord.

median =4

øvre=

nedre=

middeltal=

hvordan skal jeg regne det ud da jeg virkelig ik kan, har prøvet at skrive at  nedre er 2 og øvre er 14 ved  ikke om det er rigtigt men middeltal det er jeg lost :(


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. marts 2010 af jnl123

det er rigtigt.. og middeltal er bare gennemsnit:

115/25 = ?


Svar #2
13. marts 2010 af Gidik (Slettet)

tusind tak for hjælpet :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. marts 2010 af ramme2 (Slettet)

øvre  kvartil (øvre) = 6    fordi 75 % af ordlængderne er < =6

nedre kvartil (nedre) = 3  fordi 25% af ordlængderne er < = 3 


Skriv et svar til: Eksmanens spm årgang 2008 agust mat-c

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.