Matematik

hjælp til afleveringen..!

22. september 2010 af studentstx (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej folkens :)

jeg har lige en opgave som jeg ikke rigtig kan finde ud af, håber nogen kan hjælpe:

jeg vedlægger den her.
 

tak på forhånd :D


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. september 2010 af peter lind

Kan vi ikke få en læselig beskrivelse af opgaven.


Svar #2
22. september 2010 af studentstx (Slettet)

hvad mener du?


Svar #3
22. september 2010 af studentstx (Slettet)

måske den her? :)

Vedhæftet fil:en funktion...doc

Brugbart svar (1)

Svar #4
22. september 2010 af mathon

         f(x) = ex/(1+ex)

         f '(x) = (ex(1+ex) - e2x)/(1+ex)2  =  ex/(1+ex)2 > 0


Skriv et svar til: hjælp til afleveringen..!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.