Erhvervsret

Annonce i ugeblad - Opfordring til tilbud eller tilbud

09. november 2010 af tbh (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

 Sidder med en opgave hvor der er en fejl i en annonce i et ugeblad, er tilbudsgiver bundet af dette, eller er det blot  en opfordring til at give tilbud?

Håber der er en der kan hjælpe..


Brugbart svar (2)

Svar #1
09. november 2010 af Pølsemor (Slettet)

Jeg skal skrive et essay som handler om min skolegang fra 1 til 8 klasse? Er der nogle der kan hjælpe mig? Jeg har kun fået skrevet en kort tekst og mangler meget endnu..

Håber i kan hjælpe mig?!!

Dette er det jeg har skrevet indtil videre:

Hvad bruger man skole til? Det spørgsmål er der nok mange børn, der har stillet sig selv. Svaret er vel egentlig ret simpelt – du bruger skolen til at komme vidre i livet. Det kan godt være du hader det. Sådan er der nok mange der har det. Men min skolegang har nu været lidt speciel. Faktisk også en del uoverskuelig. Der var en periode hvor vi skiftede lærer mange gange. Ligesom man var begyndt at accepterer at der var kommet en ny lærer, fik vi en ny. Jeg har haft det svært med at få ny lærer så ofte, da jeg ikke kunne overskue at de kun var der i et par måneder også trådte der en ny ind. Ud af de mange lærer vi har haft har der kun været 2 jeg har kunne” acceptere” hvis man kan kalde det, det?


Brugbart svar (2)

Svar #2
09. november 2010 af Roman Garcia

Nej, butikkerne er ikke bundet af det.


Skriv et svar til: Annonce i ugeblad - Opfordring til tilbud eller tilbud

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.