Kemi

Kemisk ligevægt

20. marts 2011 af JonLar (Slettet) - Niveau: A-niveau

Kan nogen hjælpe med spørgsmål e. i den vedhæftede opgave?

Resultaterne til de resterende opgaver er:

a. Alkohol, ether, keton

b. ΔG=348,01 J/mol

c. [glukose]=0,483 M    [fruktose]=0,0173 M

d.

e.

Vedhæftet fil: Højfructosesirup[1].pdf

Skriv et svar til: Kemisk ligevægt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.