International økonomi

Forskellen på indlåns- og udlånsunderskud?

21. juni 2010 af EnellerandenSTX (Slettet)

Hvad er forskellen på indlånsunderskud og udlånsunderskud?

:-)


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. juni 2010 af LaustSonne (Slettet)

Det er det samme.


Svar #2
21. juni 2010 af EnellerandenSTX (Slettet)

Kan man få en definition af begrebet? :)


Brugbart svar (1)

Svar #3
21. juni 2010 af LaustSonne (Slettet)

Et ind- eller udlånsunderskud er et begreb for, at man låner flere penge ud, end man tager ind.


Brugbart svar (1)

Svar #4
22. juni 2010 af Economist (Slettet)

Du kan jo prøve at tjekke efter:

Indlånsunderskud=indlån-udlån, hvor udlån > indlån

Udlånsunderskud=udlån-indlån, hvor indlån > udlån

så hvis vi substituerer ind, får vi, at

indlånsunderskud = indlån-(udlånsunderskud+indlån) = -udlånsunderskud.


Svar #5
26. juni 2010 af EnellerandenSTX (Slettet)

# 4

Så det er altså ikke det samme?


Brugbart svar (1)

Svar #6
26. juni 2010 af Economist (Slettet)

Det er så at sige to sider af samme mønt. De er hinandens modsætninger, men de udtrykker det samme, hvis du blot har modsat fortegn. Men nej, umiddelbart er det jo ikke det samme.


Skriv et svar til: Forskellen på indlåns- og udlånsunderskud?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.