Matematik

Integralregning

21. april 2014 af Sam0031 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, er der nogle, der vil hjælpe mig med denne opgave?

Screen Shot 2014-04-21 at 15.10.20.png


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. april 2014 af SuneChr

Hvor kommer integralregning ind i billedet?
Du mener sikkert differentialregning.


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

Punkterne a og b findes ved at løse ligningen f(x) = 0 i intervallet [0;3π] . Her kan man benytte

        sin2(x) + cos2(x) = 1

til at omskrive ligningen til en 2.-gradsligning i cos(x) .


Svar #3
27. april 2014 af Sam0031 (Slettet)

Kan jeg spørge hvordan b'eren løses.


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

#3

Start med at løse ligningen f '(x) = 0 og bestem fortegnsvariationen for f '(x) i intervallet [a;b] .


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.