Kemi

Molarmasse

22. april 2014 af butterf (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej 

Jeg sidder med en kemi rapport som jeg næsten er færdig, men er stået af ved et spørgsmål/ opgave som jeg skal løse. Rapporten handler om syre-base titreringa af eddikesyre. Det sidste spørgsmål lyder således:
Find molarmassen af eddikesyre, derefter masseprocenten.

Jeg kan simpelthen ikke finde ud af det... ved at M kan jeg finde i det periodiske system og har gjort således:

C=12.011*2
H=1.008*4
0=16*2
Tilsammen vil det give: (12.011*2)+(1.008*4)+(16*2)=60.054 g/mol

Hvad skal jeg så efter? 

Håber der er nogle der kan hjælpe


Skriv et svar til: Molarmasse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.